Pilatesboll

Nu har jag fått nog av att inte kunna träna, det gör mig galen. Dumma knä! Så nu har jag köp en pilatesboll som jag kan träna med hemma :) Det blir mest träning av överkroppen då men det är ju bara bra för jag ska inte belasta mitt knä för mycket.

Jag köpte min pilatesboll på Stadium och på deras hemsida finns också massa tips om övningar som man kan göra med bollen, vilket är superbra!


Pilatesbollen som ska rädda min träning.

Sockersjukan anfaller igen

Hej alla fina läsare!

Nu börjar det dra ihop sig för mitt och Denise projekt och på söndag åker jag ner till Göteborg! Vi är fortfarande i behov av pengar till projektet så jag tänkte tipsa ännu en gång om boken Sockersjukan anfaller som är skriven av Emelie Ask. Boken kostar 125 kr och beskriver lättsamt hur det var för Emelie när hon fick diabetes samt en mycket bra ordlista som beskriver de vanligaste diabetesbegreppen.

Är ni intresserade av att köpa boken så lämna erat namn och adress i kommentarsfältet så skickas boken hem till er tillsammans med en faktura :)Klicka här för att komma till VIPDIPs hemsida och beställa boken därifrån.

Dagboken är slut

Jag är fortfarande lite gammeldags av mig och skriver upp alla mina blodsockervärden i en liten bok, en dagbok. Ända sedan jag fick diabetes har jag skrivit ner mina värden och jag ser ingen mening med att sluta med det nu.

Men imorse så hände det en grej, min dagbok tog slut! Jag var helt säker på att jag hade nya tomma här hemma och jag har letat som en tok men inte hittat dem! Så jag fick ta ett vanligt A4-papper och skriva på. Det är inte alls snyggt eller praktiskt men vad ska man göra?

Skriver ni upp era mätta blodsockervärden någonstans?Min fina stand-in dagbok.