Ge mig c-vitamin

Eftersom jag har gått och blivit sjuk (förkyld) så laddar jag denna söndagskväll med massa c-vitamin. Eller rättare sagt, en apelsin :) Och så dricker jag gott blåbärste i mängder! Ska nog fortsätta dagen imorgon med massa god frukt så jag får i mig lite mer vitaminer. Jag kommer ihåg när jag var liten och drack Sanna Sol varje dag som smakade apelsinjuice, och så fick man i sig det dagliga behovet av vitaminer. Smart! Varför fortsatte jag inte att dricka det? Haha!

Drack ni Sanna Sol när ni var små?
Kvällens c-vitamin.

Lip Dub inspelning

Yes, nu är vi klara med inspelningen! Det tog faktiskt bara tre timmar, jag var beredd på minst fyra timmar så det var en bonus att bli klara så fort! När videon är helt klar lovar jag att lägga upp den här på min blogg men än så länge får ni nöja er med lite bilder :)Lip dub.


Under inspelningen.


Jag kände mig så cool som fick agera trummis.

Teknik

Jag har en dagbok där jag skriver i mina blodsockervärden varje dag. Bra och praktiskt att kunna se vad man har haft för världen men oj vad omodernt det känns! Men vet ni vad?! Tekniken inom diabetes utvecklas snabbt. Nu finns det en blodsockermätare som också har ett USB minne i sig. Det betyder att man kan koppla in den till sin dator och överföra alla världen till ett prorgam där. Busenkelt och det känns ju faktiskt lite roligare att göra det än att skriva varje värde för hand.

Än så länge kostar denna blodsockermätare 699kr. Fy, alldeles för dyrt! Vi får hoppas på att den blir gratis senare :)


Är ni intresserade av att veta mer? Klicka på bilden så kommer ni till hemsidan.