Läger på gång

Nu är det inte långt kvar tills jag sitter på tåget på väg till Sundsvall för att sedan åka vidare till Boda borg i Torpshammar. Det ska bli så roligt och jag är taggad till max! Bara av att umgås med andra personer som har diabetes lär man sig otroligt mycket, så det här lägret kommer nog att ge många upplevelser, ge inspiration och massa skratt!

Synd bara att jag har mitt nyopererade knä, det kommer nog bli lite svårt för mig att vara med på alla skojiga aktiviteter men jag kommer att ha kul i alla fall :)

Jag ringde till Boda borg och frågade om Internet, de sa att det kan finnas i lobbyn men inte helt säkert i våra rum. Jag får se hur det blir med bloggningen men jag lovar att uppdatera så ofta jag kan!Det är hit vi ska!

En seg dag

Idag är en dag då jag inte får något alls gjort. Hittills har jag sovit, solat, ätit och duschat. Vilket betyder att jag inte har pluggat körkortsteori, packat inför lägret, planerat inför lägret, sytt mina gardiner, ringt sjukgymnasten eller bakat födelsedagskladdkakan till min fina vän som har fyllt år.

Var ska man börja?

Det är inte alltid lätt

Knät sätter fortfarande sina spår på mitt blodsocker :( Fy, det är inte alls roligt. Jag är så van vid att ha bra blodsockervärden och veta exakt hur mycket insulin som är lagom till det jag äter, nu är det helt kaos med det.

Igår gjorde jag och Prinsen pannkakor (jag vet, sjukt mycket kolhydrater och massa mjöl = dåligt för blodsockret) för vi var så sugna på det. Jag hade GBs lightglass till (som är gjord på sötningsmedel) och lite färska bär. Jag tog dubbelt så mycket insulin till detta jämfört med vad jag brukar men låg ändå högt efter några timmar. Vilken tur att jag har en bra pojkvän som såg på mig att jag inte mådde så bra och gick och hämtade blodsockermätaren och insulinet :)

Jag blir lätt sur och grining när jag inte har bra värden men jag måste lära mig att acceptera att man inte alltid kan styra sin diabetes och att inte världen går under om man ligger högt i några dagar.Bilden är tagen på midsommar då jag drack fun light med jordgubbssmak hela kvällen,
 medan de andra svepte i sig öl, vin, sprit, nubbe....