När jag bodde i Rumänien

Jag satt och kollade lite i bloggen vad jag skrev när jag bodde i Rumänien och jisses vad jag känner att jag utvecklats sedan dess. Jag tycker att jag ser så liten ut på alla bilder men det var ju faktiskt bara ett år sedan. Jag antar att jag vuxit mycket som person sedan dess. Det var ganska exakt ett år sedan jag flyttade dit och för exakt ett år sedan skrev jag det här i bloggen. Jag kan inte låta bli att bli nostalgisk och tänka på alla bus vi gjorde. Jag saknar mina vänner från Tyskland och Frankrike men allra mest saknar jag min kompanjon och andre hälft Denise som också var från Sverige.

Det är i alla fall kul att se att jag redan då skrev så mycket om diabetes. Och jag kan säga att de hade mycket bredare sortiment av sockerfira produkter i Rumänien än vad som finns här i Sverige.

Söndagstrött

Jag är helt slut denna söndagskväll. Jag har jobbat hela helgen, lördag 10-17, söndag 11-17. Sen har jag pluggat inför ett seminarium om genus som vi ska ha imorgon. Plus att jag har jobbat med UD (ung diabetes). De flesta kasnke vet att jag jobbar med UD men för er som inte vet om det så sitter jag med i Ung diabets råd och planerar massa skoj. Just nu håller jag på att planera en kick off tillsammans med mina kolleger i vår.

Så, bara för att jag kommer hem från jobbet är det inte slut med jobb. Ibland skulle jag önska att jag hade ett litet kontor eller ett pluggrum där man bara satt och jobbade. Det är svårt att fokusera när man sitter i sitt rum där massa annat lockar. Men nu har jag varit duktig och jobbat/pluggat klart för dagen. Nu ska jag dricka en stor kopp te och titta på Grey's Anatomy och njuta av att vara ledig och njuta av att dagens blodsocker har varit bra.Mitt nya beroende.

Redan i 2011

Jag är en person som lever med min kalender. Utan det skulle jag inte ha koll på något. ALLT, finns nedskrivet i den. Kalendern som jag har haft i år (jag har årskalendrar) har fått vara med om det mesta och bilderna jag har i början av kalenderna på mina vänner hjälpte mig mycket när jag var nere i Rumänien.

Inför nästa år ska jag ha en minst lika fin kalender och jag beställde en från Fritzell. Jag tycker att det är superkul att få designa sin egnen kalender och kunna välja bland färg/form.

På framsidan har jag mitt egna motto eller livsord - Älska ditt liv. Lev din dröm. Ingenting i mitt liv ska få hindra mig att leva som jag själv vill. Jag vill leva min egen dröm och sätter upp mål i mitt liv som jag vill lyckas med. Att jag har diabetes ska inte få stoppa mig :)


Så här kommer nästa års kalender att se ut.