Godisspaning

Snart är det jul och det kommer även att bli jul på Ung diabetes hemsida! Jag har fått den roliga uppgiften att skriva ihop lite julrecept. Alltså massa gottis! Nu sitter jag och funderar på vad jag ska baka. Mums vad gott det ska bli! Det kommer att bli en utmaning att göra allt bak diabetesvänligt. Knäck till exempel, hur kan man göra det mer diabetesvänligt? Jag har några ideér på vad jag ska göra men jag får gärna lite tips av er! Vad skulle ni vilja ha för julrecept?Dessa goda muffins är en het kandidat till hemsidan! 

Fikarast

Nu blir det en kort paus i pluggandet för fika. Utan kaffe och extra energi skulle jag aldrig orka plugga! Jag ser fram emot julen och den lilla ledighet jag får då.

Det funkar riktigt bra att ta blodsockret från armen så det kommer jag fortsätta med!

Diabeteshalsband

Nu finns det ännu fler diabeteshalsband att välja mellan. Jag blev nyligen kontaktad av två tjejer som arbetar med att sälja diabeteshalsband som sitt projektarbete i gymnasiet. Halsbanden är superfina och det är ingraverat diabetes på framsidan och sen kan man gravera in personliga uppgifter på baksidan. Det är superbra att ha något som visar att man har diabetes om något skulle råka hända. Jag har alltid med mig ett kort där det står kort om diabetes och vad man ska göra om jag uppträder konstigt (alltså om jag är låg), det står både på svenska och engelska på kortet. Sen har jag också på mig mitt diabeteshalsband om jag ska resa, på en stor konstert eller annat liknande. Det är bättre att ta det säkra före det osäkra.

Vill ni komma till hemsidan där halsbanden säljs så klicka här.Här är ett av de fyra olika varianter på halsband som de säljer.