Kalas!

Nu får mitt blodsocker en sockerchock för jag är på kalas :) Det är helt underbart väder och vi sitter ute i trädgården och äter tårta. Tänk att det är så varmt redan! Jag har en riktigt härlig dag och jag hoppas att ni har det lika bra! Hittills idag har blodsockret legat runt 7 mmol/l :)

Tidig morgon

Idag börjar jag min praktik vid 07:30 så det är en tidig morgon. För mig är det extra viktigt att äta ordentligt när jag börjar jobba så tidigt och även fylla på med någon frukt på förmiddagen så att både energin och blodsockret håller sig uppe tills lunch. Imorse blev det yoghurt med müsli, hembakat bröd och ett glas C-vitamin.

Söndagskväll

Hej alla!

Hur har er helg varit? Jag har jobbat och igår var jag på parmiddag :) Nu ska jag ta en lugn kväll. På spisen kokar en härlig fisksoppa och TVn visar Sex and the city maraton! Det kommer att bli en härlig kväll. Och en lugn kväll är precis vad jag behöver efter dagens blodsocker som har varit en berg-och-dal-bana! Ett tag låg jag på 20 mmol/l och sedan sjönk det snabbt och jag var låg i flera timmar, inte kul! Jag blir alltid helt slut och trött efter lågt blodsocker.