Gott nytt

Gott nytt år! Önskar Nora och W!!

Nytt år

Hej alla! Snart är det nytt år. Har ni några nyårslöften? Kanske sänka HbA1c? Få jämnare blodsocker? Bli bättre på att ta insulin när ni äter. Våga ta insulin på offentliga platser? Jag har faktiskt inte några diabetesrelateade nyårslöften men jag ska försöka att nästa år äta en frukt om dagen och dricka mer vatten. Jag är otroligt dålig på att dricka vatten under dagarna, det brukar först vara på kvällen som jag dricker vatten, innan det så har jag bara druckit te eller kaffe. Så nu ska det bli ändring - mot ett piggare liv!
 Tips till alla er som kommer att dricka alkoholhaltiga drycker ikväll - Testa blodsockret under kvällen, drick vatten och ät något innan ni lägger er så ni slipper bli låga under natten!
 
Gott nytt år!

Träning

Träning är bäst när den är tillsammans med en vän! Äntligen har jag lyckats ta mig till gymmet efter några veckors uppehåll. J smsade imorse och frågade om jag ville träna och självklart ville jag det! Det är så mycket roligare att träna tillsammans, jag får mer energi och orkar träna längre. Tack J för att du peppar mig :) Träning idag var perfekt för blodsockret också eftersom jag ska fira jul nummer 3. Jag har gjort efterrätten till kvällen och den är både god och diabetesvänlig. Ni ska få se sen.