Inställt

Mitt planerade träningspass ikväll var inställt, så typiskt! Så nu har min vän övertalat mig om att vara med på ett skivstångspass! Hjälp! Det låter jättesvårt och lite läskigt. Men det är alltid kul att testa nya grejer och vem vet, jag kanske älskar det!

Idag har blodsockret fungerat bra än så längre! Jag har legat under 10 mmol/l varje gång jag har mätt så jag hoppas att det börjar stabilisera sig nu! Jag har med tiden lärt mig att våga ta mer kontroll över min diabetes och framförallt våga ändra på mina doser. Insulinbehovet ändras beroende på vad man gör och varje dag är olik den tidigare dagen. Så mitt tips till er är att våga ändra lite mer på era insulindoser och anpassa dem efter vad ni gör, hur ni mår just den dagen.


Gröt

Ni som har följt bloggen vet att jag ofta äter gröt. Jag tycker att det är perfekt innan jag lägger mig så håller jag mig mätt under hela natten (och så slipper jag nattliga känningar). Såklart äter jag det med sockerfri lingonsylt och oftast med fiberhavregryn!

Första passet

Så var första träningspasset för denna vecka avklarat! Det blev ett medelpass och detta pass är det absolut roligaste! Bra ledare och bra musik, tiden går så fort och man har så kul att man knappt tänker på att man tränar!