Lördagskväll

Hej alla!
 
Gissa om jag blev glad när jag fick hem Påskmust light! Det var under förra veckan som vi var på middag hos min pojkväns familj som jag fick läsken. De hade tydligen kvar påskmust sedan påsken och de dricker inte så mycket läsk och hade faktiskt köpt lightläsken till mig från början så nu fick jag ta med mig den hem :) Jag älskar verkligen lightmust! Och jag blir så oerhört glad när andra engagerar sig kring min diabetes. Bara att någon har tänkt på mig och köpt lightläsk gör min dag!
 
Nu ska jag krypa upp i soffan och äta lite lördagsgodis och slappa framför TV:n. Idag jobbade jag 11-20:30 och imorgon 07:30-17 så det blir en lugn kväll. Vilken tur att jag gillar mitt jobb annars hade det varit trist att jobba på en helg.
 
Choklad och must, bästa kombo!
 

Iskaffe

Äntligen är sommarvärmen här! Och nu när det är så varmt ute blir jag sugen på kall dricka! En av mina favoriter är iskaffe, har ni testat det? Det är verkligen superenkelt att göra, ta lite kallt kaffe och blanda med mjölk och några isbitar. Om ni tycker att vanlig mjölk är fär söt kan man även använda sig av havremjölk.
 
Mums!

Gemenskap

Nu sitter jag på bussen på väg hem från jobbet. Trots en hektisk och stressig dag ligger blodsockret helt okej (11mmol/l). Jag upptäckte idag att en av mina kolleger också har typ 1 diabetes och ni kan bara gissa hur snacket gick sen. Det är verkligen något alldeles speciellt att prata med någon annan som lever med typ 1. Jag gillar att prata om min diabetes och jag tycker att det är lika roligt att höra av andra hur de har det. Det är nog därför jag älskar att blogga om mitt liv med diabetes och gillar att läsa era kommentarer!