Lärdom

I tisdags kväll hade jag ett blodsocker på 6,6 mmol/l innan jag gick och la mig. Jag tänkte att det var ett bra värde och att jag inte ville äta något "bara för att säkra upp". Så jag åt inget extra och blev självklart låg under natten och vaknade med en huvudvärk och ett lågt blodsocker. Typiskt!

I går var det samma senario under kvällen, jag hade ett blodsocker på 6,9 mmol/l innan jag skulle lägga mig men då åt jag en banan. I morse vaknade jag på 9,8 mmol/l så det var inte ett jättebra värde men ändå helt okej! Så jag lärde mig något av mitt misstag, för mig är det bättre att äta något litet innan jag går och lägger mig så jag slipper bli låg under natten.

Hur brukar ni göra?

Flyttvecka

Som många av er har listat ut så är det dags för mig och prinsen att flytta till ett nytt stället och denna gång kan vi bo där länge! Det är en otrolig lättnad att vi har fått en lägenhet och vi flyttar redan i helgen så det är snabba tag här. Denna vecka blir det till att packa och skriva klart min sista uppsats för denna termin sen är det lov! Åh, vad jag ser fram emot denna sommar :)

Oturligt nog påverkas mitt blodsocker mycket av adrenalin och stress så denna vecka har hittills, och kommer säkert att fortsätta att vara högt i blodsocker... Jag får tänka till en extra gång innan jag äter och ta några enheter extra insulin så borde det kunna fungera.


Hittills är 6 kartonger packade :)

Uppdatering

Hej alla!

Förlåt för superdålig uppdatering men det är tusen saker just nu så jag hinner knappt med! Ni kan i alla fall få en liten ledtråd om vad som är på gång :)

Blodsockret ligger stabilt men fortfarande lite för högt för att jag ska vara nöjd. När allt har lugnat ner sig lite ska jag verkligen ta tag i mitt blodsocker, jag ska analysera och testa massa olika varianter för att få ner det. Jag orkar och vill inte få ännu ett för högt HbA1c!


image description
Gissa vad!?