Ny hobby


 
Vilken härlig söndag det är! Här i Stockholm skiner solen och blodsockret ligger bra. Jag älskar att vakna upp med ett bra blodsockervärde. Det ger en bra start på dagen. Något som ger denna dagen en ännu bättre start är att jag blev klar med min halsduk som jag har stickat. Jag fick garn och stickor i födelsedagspresent. Jätterolig present. Nu har jag fått mersmak och ska köpa mer garn och sticka fler halsdukar.
 
 
Stickade en halsduk som är rund, som en snodd. 
 
Ser ni pumpslangen? 

Jag klarade det

Träningen gick jättebra. Det var faktiskt riktigt skönt att starta helgen med ett träningspass! Jag körde ett medeljympa pass som är 1 timme långt. Under passet tog jag av pumpen, den är bara i vägen när jag tränar plus att jag inte behöver insulin under den timmen. Blodsockret låg på 12,0 mmol/l innan träningen och 8,5 mmol/l efter. Det är jag helt nöjd med :) 

 

 

God morgon lördag!

Idag är jag upp vid 08:30 vilket var en lång sovmorgon för mig som har gått upp vid 05:00 hela veckan. Idag ska jag iväg och träna nu på förmiddagen så det första jag gjorde när jag vaknade var att sänka min basaldos med -30%. Det tar cirka 2 timmar innan ändringen når kroppen och jag ska träna vid 10:00 så jag hoppas att jag har lite mindre insulin i kroppen då. Jag tog även lite mindre insulin till frukosten för att inte riskera att bli låg innan träningen. Nu får vi se om jag har tänkt rätt, varje gång är en chansning men jag börjar komma närmare och närmare det som fungerar bäst för min kropp.
 
Nu sitter jag och njuter av att äta frukost i lugn och ro. Visst är det härligt med frukost på helgerna?
 
Frukost idag fick bli omelett, zuccini, keso, knäckebröd med skinka och te.