Valborg

Glad Valborg! Jag firar Valborg med vänner och ska grilla ikväll. Som tur är har det slutat regna och solen tittar fram! Jag tror dock inte att det blir någon brasa för ikväll kommer det att visas fotboll på TV:n... Jag lyxar till det med att dricka den enda (!) sockerfria cidern som finns. Supergod men den smakar tyvärr lite för mycket sötningsmedel. Jag brukar ha som rutin att alltid fråga när jag är på systemet om de har sockerfri cider, bara för att påpeka att det borde finnas fler. Ha en bra kväll!

Calici

Åh, nej!!! Vi har calici (magsjuka) på den avdelning jag gör praktik på nu. Inte bra. Calici sprider sig snabbt och enkelt vilket gör att man som personal är väldigt utsatt för att smittas. Idag har jag använt handsprit i mängder och nu känner jag mig helt okej. Under dagen har jag känt mig lite orolig i magen men det var nog bara inbillning. Ni får hålla tummarna för mig att jag slipper bli smittad. Diabetes och magsjuka är ju inte direkt bästa vänner så jag hoppas, hoppas att jag slipper! Nu ska jag dricka lite te, sen är det dags att sova. Väckarklockan står på 05:30 imorgon.

Sockerfritt

Åh, jag blir alltid så glad när jag ser sockerfritt i butiker. De godaste sockerfria kakorna är de med jordnötter, kommer inte riktigt ihåg vilket märke det är men de är supergoda! Men idag köpte jag en ny sort, sockerfria delicatobollar. Hoppas att de är goda!