On the road

Just nu sitter jag och W i bilen på väg upp till Vemdalen! Vi ska båda vara ledare på ett diabetesläger i helgen, jag som sjuksköterska och W som skidlärare. Det ska bli jätteroligt att få vara med på ännu ett diabetesläger och roligt att träffa massa ungdomar. Det känns väldigt lyxigt också att få åka iväg som en liten minisemester. Att W följer med som skidlärare passar verkligen perfekt eftersom han kan så mycket om diabetes. Vi blev ett par 2009 och jag fick diabetes typ 1 sommaren 2007 så han har nästan varit med från början. Är det någon av er som varit på ett diabetesläger?

Kompisfika

Hej alla! Har nyss varit och fikat med en diabeteskompis. Vad skönt det är att snacka diabetes med någon som verkligen förstår! Tiden bara flyger iväg och de ord som sägs mest är blodsocker, blodsocker och blodsocker. Hon hade en jättesöt blodsockermätare också :) Det är de små tingen som gör vardagen roligare.

Äpple

Just nu är jag inne i en äppelperiod. Jag älskar äpplen, gröna sura ska det vara :) Idag börjar min praktik och jag ska gå kvällspass 13:30-21:30. Så innan jag går på passet så laddar jag med lite frukt. Skivade äppelbitar med yoghurt, nötter och kanel är en favorit. Det fungerar väldigt bra ihop med mitt blodsocker också. Nu håller jag tummarna för ett jämt blodsocker i eftermiddag!