Strandhäng

Åh, härliga sommar! Ligger och solar nere vid stranden tillsammans med bästa vännerna. Blodsockret ligger lite lågt men det gick snabbt att få upp med lite dextro. Skönt ändå att det är så lätt att få upp blodsockret.

Svettigt

Jaha, denna förmiddagen spenderade jag med J och gymmet. Jag har inte gymmat på säkert 4 veckor så det var riktigt kämpigt idag. Men kul! Jag mår alltid så mycket bättre efter ett träningspass och det märks både på energin och blodsockret. Efter gårdagens kassa värden så startade morgonen helt okej på 8,5 mmol/l. Innan lunch var det 13,2 mmol/l och det är ju inte lika bra. Men jag hoppas att träningen och det extra insulinet jag tig ska rätta till blodsockret resten av dagen!

Kvällssol

Hej allihopa! Vilken härlig kväll det är. Otroligt fin utsikt från jobbet men vad varmt det är ute! Måste nog ta en kall dusch när jag kommer hem. Hörrni, blodsockret idag har varit katastrof! Jag har legat högt hela tiden och det extra insulinet jag tog hjälpte knappt. Undrar varför jag låg så högt, har inte ätit eller gjort något annorlunda. Ibland finns det inte ett svar på varför blodsockret beter sig på ett visst sätt. Diabetes mellitus är en gåta. Men idag har jag lärt mig att inte bli förbannad varje gång blodsockermätaren visar ett oförståeligt värde. I början kunde jag bli så arg för jag inte förstod! Men nu lägger jag inte onödig energi på att tolka värden, ibland får man vara acceptera att det är som det är. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter och nya blodsockervärden.