Spinn

Hallå på er denna fredag! Idag har jag testat på spinning på Friskis & Svettis. Trodde att jag skulle dö men det var faktiskt riktigt roligt så det ska jag träna igen. Något som inte var lika roligt var mitt blodsocker... Sedan jag lämnade tillbaka sensorn igår så har blodsockret gått som en berg-och-dalbana. Typiskt. Innan träningen idag låg jag på 16 mmol/l och tog lite extra insulin. Efter träningen hamnade jag på 4 mmol/l och var tvungen att gå och köpa en dricka. Det är så lätt att fasta i detta mönster med höga och låga värden som byter av varandra. Innan lunchen låg jag i alla fall på 9 mmol/l vilket kändes okej. Jag hoppas bara att resten av kvällen blir lika bra!

Slut på sensorn

Nu är sensorn tillbaka på sjukhuset och det känns lite tomt på min arm. Jag hoppas att nästa person som har denna sensor får lika mycket glädje av den som jag har haft. Nu blir det till att sticka i fingrarna igen... Och nu ska jag verkligen bli bättre på att byta lancett mellan sticken. 
 
 

Sen frukost

God morgon! Mina småsyskon har sportlov och jag jobbar kvällspass idag så vi passar på att äta frukost tillsammans. Väldigt mysigt! Idag måste jag åka in tidigare till jobbet också för att lämna tillbaka sensorn. Känns lite tråkigt men också lite skönt att inte behöva ha något som sitter fast på armen hela tiden. Jag längtar verkligen till sensorer blir mindre så att de inte är i vägen så mycket!