Te

Äntligen har jag haft en dag med bra blodsocker! Nu känns det som att svackan är över och mitt stabila blodsocker är tillbaka. Som jag skrev tidigare så trivs jag bäst med vardagens rutiner och det gör mitt blodsocker också.  Nu tar jag en lugn kväll med en kopp te i soffan. 
 
 

Tröjorna

Nu är det sista dagen och vi håller på att packa ihop och städa. Snart blir det en lång tågresa hem och Gud så skönt det ska bli att få komma hem igen. Det har blivit mycket resande senaste tiden, Paris, Tranås, Helsingborg, landstället och nu Torpshammar.  Och om drygt en vecka åker jag till Spanien!  Men efter det ska jag hålla mig hemma ett tag. Jag behöver träna på att ta det lugnt och göra ingenting.  
 
T-shirtarna blev förresten jättebra! Ett roligt minne att ha även för oss ledare.  Jag målade på massa sjuksköterskegrejer på min :) 
 
 

Barnvakt

Sista kvällen på lägret nu och vi ledare sitter barnvakt. Eller, vi sitter uppe och ser till så att alla går och lägger sig i tid och inte smyger runt i huset under natten. För att underhålla oss sitter vi och spelar plump och dricker litervis med te! Sen går vi runt i alla rum och fyller på med druvsocker inför natten.
 
Idag har vi varit på Boda Borg och sen körde vi femkamp. Kvällen avslutade vi med att ge alla varsin t-shirt som de fick skriva på och ha som minne från lägret.  Alla fick skriva på våra t-shirtar också,  alltså vi ledare, det ska bli spännande att se vad de har skrivit!