Lyx

Idag bestämde jag mig för att lyxa till det lite extra och gjorde en smoothie till mellis. Var så himla hungrig när jag kom hem från jobbet så var tvungen att fixa något snabbt. Jag mixade ihop lite yoghurt, en banan och frysta hallon, inte så svårt. Nu laddar jag inför kvällens träning som kommer bli spinning, igen. Jag var ju lite krasslig i helgen så tänkte inte köra så hårt och då kan jag själv bestämma takt på tramporna. 
 
Ni har väl inte missat att jag har tagit över Ung Diabetes Instagram denna vecka!? För att följa så sök på ungdiabetessverige!  
 
Hallon och banan smoothie.  
1 madde:

skriven

Hej, jag håller på med en rapport i skolan om diabetes och skulle vilja veta hur du reagerade när du fick reda på att du hade diabetes. Skulle vara roligt och snällt om du skulle vilja göra ett inlägg om detta. Skulle hjälpa väldigt mycket.

Ha det bra :)

Svar: Hej! Vad roligt att du skriver om typ 1 diabetes! Jag har skrivit om hur det var när jag fick diabetes tidigare i bloggen så om du söker och går längre bak i arkivet kommer du säkert att hitta dina svar. Annars går det bra att maila mig på noragyll@hotmail.se
NoraGyll

2 Anonym:

skriven

Tränar du innan eller efter ett pass?

Svar: Hej! Om du menar ett jobbpass så är det olika, om jag jobbar dag tränar jag efter jobbet och om jag jobbar kväll tränar jag innan jobbet :)
NoraGyll

3 madde:

skriven

hej, haha jag igen. Hittade inte så mycket, du skulle inte kunna skriva lite här i kommentars fältet eller göra ett inlägg om hur du reagerade och kände. Vi skriver om hur människor i kris kan känna och reagera. Om du orkar eller har tid hade det varit jätte snällt :)

ha de bra :)

Kommentera här: