Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag idag till sommarlägret Camp Change! Missa inte ung diabetes roliga läger där vi ska ut på äventyr. Vi kommer att bo tillsammans på Lugnet camping i stugor, nära till natur och bad. Vi kommer också att besöka ett vattenland! Temat för lägret är teambuilding och vi kommer att vara i åldrarna 15-30 år. MISSA INTE!


Följ denna
länk för att komma till inbjudan!









Bilder från förra sommarlägret.

En superhund

Jag måste berätta om en helt fantastisk händelse från helgen! Linda, som sitter med i ung diabetes råd, har en hund som hon hade med sig. Shiva heter hunden och hon är utbildad till att bli diabeteshund. Linda tränar henne att känna av Lindas blodsockervärden om de blir för höga eller låga. Tänk vad fantastiskt att ha en hund som hjälper till att hålla koll på blodsockret!

Hur som helst så låg mitt blodsocker lite för högt under hela helgen och en gång så gick Shiva fram till mig och bet i en lapp som hon har runt halsen. Linda frågade då "Nora, hur mår du?", och jag svarade att jag mår bra men att mitt blodsocker låg lite för högt. Och så ser jag Shiva som står bredvid mig och hade signalerat att jag hade för högt blodsocker. Hur häftigt är inte det!?

Kungsbacka

Hej alla glada! Idag är jag helt slut efter en lång och intensiv helg. Att sitta i möte hela lördag och söndag tar på krafterna men vi har roligt och kommer fram till många spännande saker! Ni har väl inte missat vårat läger i sommar. Sista anmälningsdagen är imorgon så om ni inte har anmält er redan så är det dags! Läs mer om lägret på våran hemsida.

Jag kommer framöver att ha anda ansvarsområden i ung diabets råd, vilket ska bli jättespännande! Ni kommer att få höra mer om detta framöver!


Här bodde vi :)


Härliga människor från ung diabetes råd.

 
Möte pågår.