Glad

Är så glad för att arbetsdagen är slut nu! Det var ett tufft pass idag, inte för att det var speciellt mycket att göra egentligen. Men det var tufft först för att jag av någon  anledning hade jättehögt blodsocker!  Jag testade ju innan jobbet och då var det bra men sen helt plötsligt så låg jag på 17 mmol/l. Kan inte riktigt förstå varför men jag blev sjukt trött och seg av det höga bblodsockret.  Andra grejen som gjorde detta pass tufft var att det fanns en energitjuv på jobbet. All min tid och energi liksom bara försvann!!! 
 
Men efter att få komma ut i denna härliga kväll känns det lite bättre. Nu ska jag åka hem och dricka lite lugnande te och sen få min skönhetssömn :) 
 
En skön sommarkväll fick mitt humör att stiga. 

Utnyttja tiden

Idag har jag haft en riktigt skön förmiddag.  Började med en lång sovmorgon och åkte sen in till stan för att möta upp några kompisar för lunch.  Vi åt på ett supermysigt vegetariskt ställe på söder. De hade mycket grönsaker och bönor och sallad, sånt som är bra för mitt blodsocker. Jag tog inte så mycket insulin till maten så ska kolla blodsockret nu för att se att det blev bra. 
 
Här är utsikten från stället där vi åt lunch.  

Årsprover

Imorse var jag och lämnade årsprover inför mitt läkarbesök nästa vecka. Jag är alltid lite nervös för proverna, inte för själva provtagningen utan för vad proverna ska visa. Men nu får jag vänta tills nästa vecka innan jag får svaren...