5,3 mmol/l

Vilken skön söndag det har varit! Jag har nog träffat de allra flesta i min familj/släkt idag :)  Min mamma hade sin 50 - års fest igår (hjälp vilken rolig fest) och många släktingar var kvar idag också så jag hann träffa dem en extra gång. Sen hade jag lite kvalitetstid med min lillasyster, vi åt lunch, hon valde sallad och hjälpte till att skära grönsakerna, och sen såg vi på film.  I bilen på vägen hem somnade hon så jag lyfte över henne till hammocken hos mamma och pappa och satt med henne ett tag. Mys! Det var verkligen  skönt väder ute också, soligt men frisk luft! Nu längtar jag efter hösten! 
 
Lillasyster som var trött efter helgen. 

God morgon

God morgon! Hur mår ni idag? Jag har haft en ganska bra natt, ställde klockan på 03 för att kolla blodsockret och då låg jag på 7 mmol/l. Sen hade jag 8 mmol/l när jag vaknade, lite konstigt för det är vanligare att det sjunker under natten än stiger. Men jag misstänker att det var min nål för när jag bytte den imorse så var det lite ömt. Nu har jag nyss ätit frukost, yoghurt med äpple och kanel. Gott! Sen är jag ledig idag så jag ska träffa min mamma och förbereda för hennes 50 - års fest som är imorgon och ikväll ska jag vara barnvakt till mina småsyskon. En hel dag med familjen alltså :) 
 
Mums! 

Slut på 82an

Jaha, då var min tid på avdelning 82 slut. Känns trist att behöva lämna den avdelningen jag varit på hela sommaren  och tyckt om så mycket men om de inte har en tjänst till mig så kan jag ju inte stanna kvar. Istället så ska jag börja jobba på en annan avdelning på samma sjukhus,  det är samma inriktning men lite annorlunda i arbetssättet och schemat. Vi får se hur det blir, jag hoppas att jag ska trivas :) Jag börjar där på måndag så nu är jag ledig i tre dagar vilket ska bli jätteskönt!  Idag har blodsockret legat lite bättre också och jag känner mig inte lika krasslig längre. Fick tips om att göra en chili/citron/ingefära-dryck, kanske ska testa den för att hålla mig frisk. 
 
Fick en fin flaska vin som tack för i sommar. Snällt :)