En present som gör skillnad

Idag blir det också kalas, kalas hela helgen! Jag känner ofta att jag vill ge en present som har betydelse och hittade detta fina armband från www.forlife.nu som gör armband och säljer till förmån för cancerforskning. Ett fint armband som gör skillnad! Hittills har detta företag samlat in drygt 50 000kr! Det finns många armband som säljs med sjukdomsbudskap och jag har själv några diabetesarmband. På Facebook finns en grupp som heter "Beat Diabetes" som gör armband och skänker pengar till forskning. Det är en mamma som har en dotter som har typ 1 diabetes och hon gör tillsammans med sin dotter egna armband och säljer. Vilka hjältar! Jag blir så glad över att se engagemang och styrka! 
 
 Armband från "Forlife". 

Kalas

Igår fyllde jag år och hade kalas hela dagen, trots massa fika så hade jag två känningar under dagen. Så typiskt, trodde väl att mitt fika behövde mer insulin än vad det faktiskt gjorde.  I alla fall så är jag 24 år nu :) 
 
 

Stevia life

Coca cola har kommit med en nya cola som innehåller stevia som sötningemedel. Den nya colan heter Coca cola life och har en grön etikett, ni kanske har sett den? Jag förstår i alla fall inte varför man gör en till cola som innehåller sötningsmedel när det redan finns Coca cola light och Coca cola zero, dessutom innehåller den nya colan både socker och stevia. Den andra ingediensen är vanligt socker så, så himla mycket bättre än vanlig cola kan den nya väl inte vara? Eller vad tycker ni? 
 
Så här ser den nya Colan ut.