Utekväll

Ikväll ska jag få en mina födelsedagspresenter - en middag på stan! Denna present fick jag och prinsens mamma och vi ska gå tillsammans med min svägerska (prinsens brors sambo) så det blir bara vi tjejer ikväll. Det ska bli superroligt! Något som är lite svårt när man äter ute (i alla fall för mig) är att hålla blodsockret uppe. När man äter ute blir det ofta middag sent, jag gissar på att vi kommer att äta först vid 20:30 ikväll och det är lite för sent för mitt blodsocker. Jag behöver både maten (för att inte bli låg) och insulinet (för att inte bli hög) och det är en fin balansgång där emellan. Nu sitter jag och äter en macka för att ladda inför kvällen så förhoppningsvis så håller sig blodsockret okej. Idag har jag lyckats att hålla värdena under 10 mmol/l! YES!

Ha en trevlig kväll!Jag idag, lite extra fixad inför kvällen :)

IKEA

Vilken bra dag det har varit idag, blodsockret har legat bra och jag har gjort massa roliga saker! Jag och prinsen var på IKEA och handlade lite smått till hemmet, koppar, glas, bakgrejer och något mycket välbehövligt, en dörrmatta. Jag hatar verkligen när det blir blött och grusigt i hallen så en stor och tjock dörrmatta är räddningen! De hade redan börjat med julpynt på IKEA och jag kunde inte låta bli att köpa några söta knäck och muffinsformar. I jul kommer det att bli mycket bak!

På kvällen har jag dansat och nu njuter jag av att få en lugn kväll hemma utan plugg. Vad har ni gjort idag?

Bild från IKEA. Denna dörrmatta finns nu i våran hall, TRAMPA heter den :)

En bra morgon

God morgon! Tänkte bara dela med mig av min glädje av att vakna på ett bra blodsockervärde, 5,4 mmol/l. Tänk att några siffror kan göra en så glad! :) Jag undrar om det fortfarande kan vara yogan som håller i sig?

Vad vaknade ni på för väde idag?