Påskhelgen

Jag har haft en jättebra påsk! Hoppas att ni har haft det lika bra som mig :) Igår firade jag påsk hos Ws pappa med traditionell äggrullning. Istället för att leta efter påskägg så lägger man upp allt godis på ett bord och sen tävlar man om godiset genom att rulla en peng på ett vykort. Om man träffar en godis med pengen så får man den. En jätteroligt lek!

Idag har jag tagit en riktig härlig sovmorgon! Sen har jag varit och tränat, sjukt jobbigt pass men nu i efterhand känns det väldigt bra! Blodsockret under helgen har varit väldigt bra faktiskt, förutom igår då de låg lite högt. Tror att de beror på att jag smååt godis under eftermiddagen och tänkte nog inte på att ta extra insulin till det. Jag hoppas att ni har haft det bra!

Promenad

Nu är jag på väg till påskfirande nummer två. Ikväll blir det, som alltid, god mat och trevligt sällskap. Kanske ett och annat påskägg också? :) Igår blev jag såklart låg efter den goda tårtan så ikväll ska jag ta det lite lugnare med insulinet. Vad ska ni göra ikväll?

Utmaning

Nu kommer en av de stora utmaningarna för mig. Påsktårta som är fylld med choklad! Mums! Jag tror faktiskt att det bästa är att dela upp insulinet till detta för jag har en tendens att ofta bli låg när jag äter sötsaker eftersom jag tar i extra mycket med insulin. I dessa lägen vore det bra att ha pump och dela upp dosen eller höja balsalen temporärt.