Kvällens höjdpunkt

Mmm, gott te och bra blodsocker! Kvällen kan knappt sluta bättre :)

Trött

Trött, tröttare, Nora. Så känner jag mig nu. Åh, jag som hade tänkt träna massa denna vecka men kroppen säger nej! Även om jag har energi under dagarna blir jag helt slut på kvällarna. Den lilla delen av kvällen som är kvar nu när jag kommit hem från jobbet ska jag använda till en av mina favoritsysslor, se på serien Vänner. Jag har nog sett alla avsnitt minst 10 gånger men jag tröttnar aldrig. Samma skämt är lika roligt. Jag ska även dricka en stor kopp te och fika lite. Och med fika menar jag macka eller yoghurt eller liknande.

Vad har ni gjort ikväll?

Fikaplugg

Idag blev det en halvdag med plugg igen och mellan 13-20:30 ska jag jobba. När vi har halvdag med plugg är det perfekt att sitta på ett fik. Vi skrev allt vi behövde och det känns verkligen bra inför vårt mittseminarium som är nästa vecka. Tanken är att vi ska ha gjort hälften av uppsatsen då men vi har kommit längre. Det är skönt att inte ligga efter med uppsatsen!!

Så till blodsockret, natten och morgonen gick väldigt bra. Förmiddagen gick sådär så jag fick ta lite extra insulin till lunchen nu för att kompensera. Men inga sura miner för jag kände inte ens av att jag låg högt.